Onderwijs met een Missie

Onderwijs met een Missie

Werken bij de Passie betekent dat je deel uitmaakt van een school waar evangelisch bijbelgetrouw onderwijs centraal staat. Dat betekent dat Gods liefde doorklinkt in alles wat we doen. Wij leiden leerlingen op om met hun eigen talenten van betekenis te worden in de maatschappij en leren hen wat het betekent om Jezus te volgen. Daarvoor geven onze docenten en leerkrachten rijk vormend onderwijs dat gericht is op leren leren, zelfstandigheid & relatie en verschillen & talenten van leerlingen.

Je ziet onze liefde voor God terug in de omgang met elkaar en in de sfeer op de scholen. In onze informele werksfeer ontmoet je collega’s, bid je met elkaar en praat je als professionals over je vak. Wij besteden aandacht aan (geloofs)gesprekken en activiteiten die leerlingen en medewerkers vormen. Jij krijgt ruimte en tijd om deze gesprekken te voeren. Zo heb jij impact op de levens van leerlingen.

De Passie investeert in haar medewerkers. Als nieuwe collega krijg je begeleiding, want jouw welzijn is belangrijk. Wij bieden jou (incompany) trainingen en opleidingen aan, zodat jij kan blijven groeien. Samen met je collega’s draag jij bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Eén keer per jaar zie je al je Passiecollega’s op de Landelijke Passiedag.

Je salaris is volgens cao en we bieden je tal van secundaire arbeidsvoorwaarden aan, zoals reiskostenvergoeding, voordeel op je sportschoolabonnement, gebruik laptop van school, fietsregeling, vergoeding voor een beeldschermbril en op het moment dat jij extra lucht nodig hebt, kan je gebruik maken van de duurzame inzetbaarheidsuren.

Dat is Onderwijs met een Missie. Werk jij daar ook aan mee?